Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Urheilukoirien jumppakurssi

Urheilukoirien jumppakurssi alkaa 1.1.2021!
Kurssilla lähdetään liikkeelle perusteista. Ensin opitaan kropan hallinta, tasapaino ja koordinaatio oikein ilman liikettä, mistä lähdetään etenemään asteittain kohti täydessä vauhdissa tapahtuvaa hyvää, turvallista ja oikeaa liikettä.
Jos kuitenkin olet jo jumpannut koirasi kanssa tai etenet jollain tai kaikilla osa-alueilla nopeammin, saat tasollesi ja tarpeillesi sopivia harjoituksia teille sopivaan tahtiin. Tämä tietenkin vaatii aktiivista videointia.
Ne, joilla videointi jää, saavat kutenkin säännöllisesti uusia harjoituksia suurin piirtein vanhan jumppakurssi1:sen tasolla.
Kurssi alkaa 1.1.2021 ja kestää kesäkuun 2021 loppuun. Mukaan otetaan 50 ensimmäistä ilmoittautujaa.
Kurssi toteutetaan Facebook-ryhmänä .
Kurssin hinta on 100€ (sis Alv).
Ilmoittaudu joko ostamalla kurssi verkkokaupasta tai tanja.pitkanen@movewell.fi
Nykyään lajissa kuin lajissa haetaan vauhtia ja näyttävyyttä, mikä vaatii koiran fysiikalta paljon. Jos perusasiat ovat kunnossa, ylikuormitukselta ja tapaturmilta on helpompi välttyä. Olen koonnut kokonaisuuden niin, että koira oppisi mm. käyttämään takaosaa moottorina ja luottamaan siihen, sen keskivartalo vahvistuisi tukevaksi ja siihen kehittyisi kokoamiseen vaadittavat lihakset ja taito, sekä etuosan tuki pitäisi ja olisi tarpeeksi vahva esimerkiksi hyppyjen alastuloissa, nopeissa käännöksissä ja kontaktiesteillä.
Kurssille voivat osallistua kaikki koirat, vaikka ei koiraurheilua harrastaisikaan. Liikkeet sovelletaan kuitenkin yksilöllisesti tarpeen mukaan.
Tarvittavat välineet: vati ja /tai lastenjakkara, tasapainotyyny, dobo-pallo, tai vastaava, tikapuut (harjanvarsista tehdyt kelpaa), 2 pientä puolipalloa. Harjaantuneille lisäksi keppihevosesteet ja korkeampi koroke (sohvakin riittää)
Hinta:100.00 €