Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

JUMPPAKURSSIT VERKOSSA

Olen kehittänyt urheilukoirien jumppakurssikokonaisuuden, mikä lähtee perusteista. Ensin opitaan kropan hallinta, tasapaino ja koordinaatio oikein ilman liikettä, mistä lähdetään etenemään asteittain kohti täydessä vauhdissa tapahtuvaa hyvää, turvallista ja oikeaa liikettä.

Kesällä alkaa jumppakurssin korvaava fysiikkavalmennus, jossa edetään täysin yksilöllisesti koirakon tarpeen mukaisesti Hinta 200€ Kurssi toteutetaan etänä face-ryhmässä.


Nykyään lajissa kuin lajissa haetaan vauhtia ja näyttävyyttä, mikä vaatii koiran fysiikalta paljon. Jos perusasiat ovat kunnossa, ylikuormitukselta ja tapaturmilta on helpompi välttyä. Olen koonnut kokonaisuuden niin, että koira oppisi mm. käyttämään takaosaa moottorina ja luottamaan siihen, sen keskivartalo vahvistuisi tukevaksi ja siihen kehittyisi kokoamiseen vaadittavat lihakset ja taito, sekä etuosan tuki pitäisi ja olisi tarpeeksi vahva esimerkiksi hyppyjen alastuloissa, nopeissa käännöksissä ja kontaktiesteillä.

Kursseille voivat osallistua kaikki koirat, vaikka ei koiraurheilua harrastaisikaan. Liikkeet sovelletaan kuitenkin yksilöllisesti tarpeen mukaan.


Pennun Vuosi - jumppakurssi

Kurssille on kerätty harjoituksia luovutusiästä 12-kuukauden ikään asti. Tarkoitus on tehdä harjoituksia kullekin ikäkaudelle sopivaan tahtiin turvallisesti ja pennun fysiikkaa kehittäen kohti urheilukoiran ja/tai hyvinvoivan aktiivisen koiran uraa.

Pennun Vuosi- kurssille pääsee mukaan koska vaan.

Kurssi toteutetaan facebookryhminä. Kurssin hinta on 100€/ kurssi (sis Alv).

Pennun Vuosi- kurssille saa kysyttäessä kasvattaja-tarjouksen.


Seuraavat kurssit alkavat seuraavasti:

Urheilukoiran fysiikkavalmennus verkossa 15.5.2022

Pennun Vuosi 15.7.2020 --> Pääset mukaan koska vaan


Kursseille voi ilmoittautua verkkokaupan puolelta tai laittamalla sähköpostia: tanja.pitkanen@movewell.fi