Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

JUMPPAKURSSIT VERKOSSA

Olen kehittänyt urheilukoirien jumppakurssikokonaisuuden, mikä lähtee perusteista. Ensin opitaan kropan hallinta, tasapaino ja koordinaatio oikein ilman liikettä, mistä lähdetään etenemään asteittain kohti täydessä vauhdissa tapahtuvaa hyvää, turvallista ja oikeaa liikettä.

Nykyään lajissa kuin lajissa haetaan vauhtia ja näyttävyyttä, mikä vaatii koiran fysiikalta paljon. Jos perusasiat ovat kunnossa, ylikuormitukselta ja tapaturmilta on helpompi välttyä. Olen koonnut kokonaisuuden niin, että koira oppisi mm. käyttämään takaosaa moottorina ja luottamaan siihen, sen keskivartalo vahvistuisi tukevaksi ja siihen kehittyisi kokoamiseen vaadittavat lihakset ja taito, sekä etuosan tuki pitäisi ja olisi tarpeeksi vahva esimerkiksi hyppyjen alastuloissa, nopeissa käännöksissä ja kontaktiesteillä.

Kursseille voivat osallistua kaikki koirat, vaikka ei koiraurheilua harrastaisikaan. Liikkeet sovelletaan kuitenkin yksilöllisesti tarpeen mukaan.

Kurssit toteutetaan facebookryhminä ja kurssitasoja on kolme. Edellisen tason suoritettuaan pääsee suraavalle kurssille. Kurssin hinta on 100€/ kurssi (sis Alv).


Seuraavat kurssit alkavat seuraavasti:

Urheilukoiran jumppakurssi 1 1.1.2020

Urheilukoiran jumppakurssi 2 1.1.2020

Urheilukoiran jumppa- ja fysiikkakurssi 3 1.1.2020


Kursseille voi ilmoittautua verkkokaupan puolelta tai laittamalla sähköpostia: tanja.pitkanen@movewell.fi