Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Urheilukoiran Fysiikkavalmennus

Tällä hetkellä otan fysiikkavalmennettavia vain verkkovalmennukseen. Keväällä -24 yksilövalmennukset palaavat tarjontaan.

Uusi verkkovalmennusjakso alkaa 1.9.2023 ja kestää 31.5.2024.


Fysiikkavalmennus verkossa

Aloitan 1.9.2023 9 kuukautta kestävän fysiikkavalmennuksen urheilukoirille. Kurssi toteutetaan täysin yksilöllisesti vastaamaan koirakon tarpeita. Ensin kartoitetaan sen hetkinen taso ja mietitään jumpat ja harjoitteet tason ja lajivaatimusten mukaisesti.Kurssin alustana toimii campwire ja facebook

Nykyään lajissa kuin lajissa haetaan vauhtia ja näyttävyyttä, mikä vaatii koiran fysiikalta paljon. Jos perusasiat ovat kunnossa, ylikuormitukselta ja tapaturmilta on helpompi välttyä. Olen miettinyt kokonaisuuden niin, että koira oppisi mm. käyttämään takaosaa moottorina ja luottamaan siihen, sen keskivartalo vahvistuisi tukevaksi ja siihen kehittyisi kokoamiseen vaadittavat lihakset ja taito, sekä etuosan tuki pitäisi ja olisi tarpeeksi vahva esimerkiksi hyppyjen alastuloissa, nopeissa käännöksissä ja kontaktiesteillä.Kursseille voivat osallistua kaikki koirat, vaikka ei koiraurheilua tavoitteellisesti harrastaisikaan. Liikkeet sovelletaan kuitenkin yksilöllisesti tarpeen mukaan.

Verkkovalmennuksen hinta 300€ Jos haluat mukaan myös toisen koiran, sen hinta on 200€, laita siitä viesti minulle, niin laskutan sen erikseen)
Aika 1.9.2023-31.5.2024
Osallistujamäärä rajoitettu 15 koiraan.