Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Urheilukoiran fyysinen harjoittelu ammattilaisille

Melkein lajissa kuin lajissa haetaan nykyään enemmän vauhtia ja näyttävyyttä. Koiraharrastus on muuttunut urheiluksi, jolloin pelkkä lajiharjottelu ei oikein enää riitä. Tarvitaan fyysistä harjoittelua, jotta koira kestäisi kuormituksen paremmin, se ei loukkaisi niin helposti ja sen suorituskyky voisi parantua. Olen pitänyt jo monta jumppakurssia livenä ja netissä. Nyt haluan avata ajatusmaailmani muille ammattilaisille, jotta yhä useampi koiraharrastaja voisi oppia erilaiset rutiinit ja samalla tekemään harjoitukset oikein ja koiran tason vaatimassa järjestyksessä nousujohteisesti. Tämä koulutus on siis tarkoitettu esimerkiksi kouluttajille ja hierojille ym.Kurssilla käydään läpi mm. harjoittelun perusteita, anatomiaa, biomekaniikkaa, vähän fysiologiaa, harjoittelun progressiivisuutta, nuorten koirien harjoituksia, jumppia aloituksesta edistyneeseen, joista kaikki harjoitellaan myös opettamaan oikein. Lisäksi mm. voimaharjoittelu, kestävyysharjoittelua, harjoittelun jaksotus yms. Panostetaan myös siihen, että pystytään havainnoimaan koiran yksilöllinen tarve ottaen huomioon sen rakenne, heikkoudet, rotu ym.

Koulutuksen lähipäivät ovat: 16-17.9, 18-19.11, 13-14.1 ja 9-10.3.
Koulutus pidetään Noormarkussa (Porissa) lämpimässä hallissa. Koulutukseen on mahdollista osallistua myös etänä, mutta koska teemme käytännön harjoituksia ja harjoittelemme tekemään ja ohjaamaan jumpat oikein käytännössä, saa koulutuksesta enemmän irti paikan päällä. Osallistujat saavat myös kotitehtäviä, jotta asiat jäävät paremmin mieleen ja tulee sisäistettyä oikein.

Osallistumismaksu on 1200€ sis alv. Osallistumismaksun voi maksaa yhdessä, kahdessa tai neljässä erässä.

Ilmoittaudu 15.6.2023 mennessä: tanja.pitkanen@movewell.fi(ilmo sulkeutuu aikaisemmin, jos koulutus täyttyy ennen)Kerro ilmoittautuessa oletko hieroja vai kouluttaja (tai joku muu vastaava), haluatko osallistua livenä vai etänä ja monessako erässä haluat laskun

Kurssin voi maksaa myös verkkokaupassa, jos haluaa. Laita silti sähköpostia itsestäsi.